آنفولانزا شدید Fundamentals Explained
آنفولانزا شدید Fundamentals Explained
Blog Article
آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل البرز اصفهان ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان شمالی خراسان جنوبی خراسان رضوی خوزستان زنجان فارس قم قزوین سمنان سیستان و بلوچستان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مرکزی مازندران هرمزگان همدان یزد استان کرمان
در صورتی که سوال شما تخصصی هست و به دنبال نظر پزشک متخصص هستید، به بخش مشاوره آنلاین پزشکی مراجعه کنید.
انجام اقدامات زیر نیز در پیشگیری از آنفولانزا بسیار مؤثر است.
هر چقدر داروی ضد ویروس را زودتر دریافت کنید، اثربخشی آن بیشتر است. تحقیق در مورد بهترین دارو برای آنفولانزا نشان داده است که مصرف داروی ضد ویروس را باید ظرف ۴۸ ساعت پس از بروز علائم شروع کنید.
چای زنجبیل یا زردچوبه را با عسل و لیمو بنوشید. مصرف چای زنجبیل به دلیل اثرات ضدالتهابی آن برای آنفولانزا نیز مفید است. همچنین با ترکیبات خود که التهاب را کاهش میدهد به تجزیه مخاط کمک میکند.
همچنین هنگام ابتلا به این بیماری از مصرف دخانیات و استفاده از نوشیدنیهای الکلی خودداری فرمایید.
یکی از ویژگیهای سویههای ویروسی که باعث آنفولانزای فصلی میشوند، توانایی زیاد جهش هستند، یعنی در سطح ژنتیکی تغییر میکنند.
سوپ مرغ، سوپ پا، پرتقال، گریپفروت، نارنگی، چای لیمو، زنجبیل، اکیناسه، گل رز، مریمگلی، چای آویشن، چای اکالیپتوس، عسل، پیاز و سیر اصلیترین غذاهای مفید برای آنفولانزا هستند.
این متخصص میکروبیولوژی بیان کرد: نکته مهم این است در کودکان زیر ۹ سال که برای نخستین بار واکسن آنفلوانزا را تزریق میکنند، باید واکسیناسیون دو بار به فاصله یک ماه انجام شود و دز واکسن در همه سنین باید کامل باشد که نیم سی سی است.
به لطف واکسیناسیون، از بیماریهای شدید و عوارض جلوگیری میشود. محافظت از واکسن بین ۷۰-۹۰٪ است. افرادی که ابتدا باید واکسینه شوند:
همه چیز در مورد کالابرگ الکترونیکی و نحوه استفاده در فروشگاه فامیلی کلیک کنید
مشکلات گوارشی: بعضی از گونههای ویروس آنفلوآنزا باعث اسهال، حالت تهوع، درد معده یا استفراغ میشوند.
افراد بیمار در این دوران باید استراحت کامل داشته و سامانه ثبت آنفولانزا ترجیحا خود را قرنطینه کنند تا افراد دیگر را در معرض بیماری قرار ندهند.
آنفولانزا توسط ویروس آنفولانزا ایجاد میشود و سرماخوردگی اغلب توسط راینوویروسها، پاراآنفولانزا یا کرونا ویروسها.